Бесплатна достава
Početna| Правила о приватности

Правила о приватности

Ова политика приватности објашњава у општем смислу како чувамо ваше податке поверљивим. Ово ће се односити на податке које нам дате када се региструјете за било који од наших личних података.


Прикупљене информације

Врсте личних података које прикупљамо од вас зависе од ситуације и онога што желите да добијете од наше врсте услуге. На пример, када желите да купите производ са ове веб странице, ми можемо прикупити информације као што су ваше име, адреса е-поште, адреса за доставу, адреса за наплату и друге информације у вези са куповином.


Пошто смо по закону обавезни да дамо сагласност на вашу сагласност да се прикупљају „осетљиве информације“, претпостављамо да сте сагласни са прикупљањем свих информација које сте нам дали за коришћење у складу са овом политиком, осим ако нам не кажете другачије.


Начин на који прикупљамо податке

Када посетите нашу веб локацију, можемо да прикупимо ваше личне податке када будете пословали са нама путем наше веб странице или нас контактирате када сте лично. Нећемо прикупљати никакве личне податке без вашег пристанка. Верујемо да када попуните обавезна поља преко ове веб странице, сагласни сте да ћете олакшати трансакције и дозволе.


Начин на који користимо ваше информације

Обично прикупљамо ваше личне податке у следеће сврхе:

1. Да бисмо вам олакшали посету нашој веб страници, производима и услугама

2 Да бисмо могли да вам дамо производе наручене од нас

3 Да вам пружимо информације о нашим производима и услугама

4 Ваши погледи на наше производе, услуге, маркетинг и веб локацију.


Одређени лични подаци које прикупљамо су оно што нам је потребно да бисмо користили услугу да бисмо их правилно идентификовали. Друге врсте личних података које прикупљамо Помозите нам Програмери који користе наше услуге и њихови интереси Конфигурациони фајл. Ово нам помаже да понудимо производе који ће задовољити потребе корисника ове веб странице.


Сигурност ваших личних информација

Чуваћемо ваше личне податке, нећемо их мењати, изнајмљивати или продавати. Предузећемо све разумне кораке да осигурамо безбедност свих информација које имамо о вама. Лични подаци се могу или чувати у нашем компјутерском систему у електронском облику. Заштитни зидови, лозинке, антивирусни програми и филтери е-поште Законом штите све наше електронске информације.


Промене ове политике приватности

Можемо да променимо ову Политику приватности у складу са нашим пословним захтевима или променом закона. Све промене ове Политике приватности биће ажуриране на нашој веб страници, па вас молимо да редовно посећујете ову страницу како бисте били сигурни да имате нашу најновију Политику приватности.


Решите своје проблеме

Ако су ваши лични подаци како да их прикупите и користите, имате питања, слободно нас контактирајте. Доћи ћемо што је пре могуће да одговоримо на ваше питање или жалбу.