Бесплатна достава
Početna| Услови коришћења

Услови коришћења

1. Основни услови

Ви сте искључиво одговорни за ваше коришћење Услуга, за било који садржај који објавите у Услугама и за све последице тога. Садржај који пошаљете, објавите или прикажете на Услугама (укључујући рецензије производа, ставке које изаберете као део „Сачуваних ставки“) моћи ће да виде други корисници Услуга и преко услуга и веб локација трећих страна. Можете да одете на страницу „Подешавања“ свог налога да бисте онемогућили свој налог, у ком случају нико неће моћи да види ваш Садржај и бићете одјављени. Требало би да пружите само Садржај који желите да делите са другима под овим Условима.

Можете користити Услуге само ако имате најмање 13 година. Ми не продајемо свесно производе за куповину од стране деце.

Услуге могу укључивати рекламе које могу бити усмјерене на Садржај или информације о Услугама, упите постављене путем Услуга или друге информације.


2. Регистрација налога

Да бисте се регистровали, потребно је да унесете своје корисничко име, адресу е-поште и лозинку. Такође можете да додате слику профила и биографију, као и да додате корисничка подешавања.

Сви лични подаци које откријете на Услугама биће прикупљени и обрађени у складу са нашом Политиком приватности. Гарантујете да су све информације које нам дајете тачне и потпуне.

Не можете овластити друге да користе ваш налог.

Ви сте искључиво одговорни за чување поверљивости ваше регистрације и других личних података (укључујући ваше корисничко име и лозинку) за ваш налог.

Ви ћете сарађивати са нама и помагати нам у било којој радњи или поступцима да спречимо или на други начин решимо било какав неовлашћени пријем, приступ или коришћење вашег налога од стране било које треће стране.

Гарантујете да су све информације о регистрацији и лични подаци истинити и тачни.


3. Порези и дажбине

Наруџбине могу бити предмет додатних пореза, царина и накнада. Имајте на уму да се цена производа може променити при плаћању ако подлеже било каквим порезима, царинама, таксама, дажбинама или трошковима испоруке који се примењују у земљи коју сте изабрали за испоруку ваше поруџбине.



4. Приступ Услугама

Приступ Услугама је привремено дозвољен и ми задржавамо право да повучемо или изменимо Услуге без обавештења. Нећемо бити одговорни ако из било ког разлога Услуге буду недоступне у било ком тренутку или у било ком периоду. Задржавамо право да изменимо, ограничимо приступ или укинемо приступ Услугама у било ком тренутку.

С времена на време можемо ограничити приступ неким или свим деловима наших Услуга.

Ви сте одговорни за све неопходне аранжмане да бисте имали приступ Услугама. Такође сте одговорни да обезбедите да све особе које приступају Услугама преко ваше интернет везе буду упознате са овим Условима и да их се придржавају.